30.1.04

Umpimaalaisen pipo kiristää

Pää kasvaa takuulla, jos sinne ympätään liiaksi tietoa yhdellä kertaa. Koko aamupäivän olin keskustelemassa gradusta ja kotiin lähtiessä pipo tuntui kiristävän päätä. Aiemmin se sama pipo on ollut täysin sopiva. Tieto lisää tuskaa ja uusien päähineiden hankintaa.

***
Tänään olisi pitänyt oikeastaan käydä kaupungissa, mutta hetki hetkeltä tämä kotisohva ja virttynyt villapaita tuntuvat paljon paremmilta vaihtoehdoilta.

***
Olen maalta ja sen huomaa. Tai ainakin itse huomaan...Lähiön äänimaailma käy hermoille, samoin kuin teininaapurit, tupakoivat naapurit, kirkuvat lapsinaapurit, autot ja eipäs unohdeta sitä naapuria, joka puhuu itsekseen ja joskus myös tappelee tai väittelee itsensä kanssa. En käsitä, miksi huonoa jytkepoppia pitää kuunnella nupit kaakossa tai miksi tupakka pitää sytyttää jo rapussa; Miksi lapset eivät ymmärrä leikkiä silloin hiljaa, kun MINÄ haluaisin hiljaisuutta. (Onpas tämä maailma epäoikeudenmukainen. )Täällä on oltava jokin syy, jos lähtee ulos. On esimerkiksi vietävä roskia, haettava posti tai lähdettävä lenkille. Jos aikuinen ihminen menee huvikseen ulos, sillä on jotain hämärää mielessä ja naapureiden täytyy pitää häntä silmällä. Jos tämä aikuinen suunnittelee vaikka jotakin rikollista...