9.3.04

Ärsyttäviä asioita

- Eilen salilla otin hikeä pintaan crosstrainer –häkkyrässä. Vieressäni oli kaksi naista, jotka olivat ilmeisesti jättäneet käyttämättä useita jumppalippuja ja nyt siinä huokailivat, että mitäköhän niille tekisi. On kuulema harmi, jos menevät hukkaan. Tätä asiaa nämä naiset jaksoivat jauhaa ainakin 20 minuuttia. Teki mieleni jo huutaa, että jumpatkaa, sillähän niistä pääsee! Voi pyhä yksinkertaisuus.

- Miksi autoilijat heittävät palavia tupakantumppeja pitkin katuja? Edelläni ajaneesta autosta lensi tumpit molemmista ikkunoista, kun odotin risteyksen liikennevaloissa. Olisi tehnyt mieli kiskoa käsijarru päälle ja mennä hieman opettamaan käytöstapoja tupakoivalle kuljettajalle ja matkustajalle.

- Ihmiset, jotka eivät kuuntele koskaan loppuun asti, mitä toisilla on sanottavaa.
Tyyppiesimerkkejä:
Nainen, n. 50-vuotias, erittäin touhukas, monia ennakkoluuloja, tottunut huolehtimaan kaikesta.
Mies, 40 - 68-vuotias, ilman koulutusta päässyt etenemään urallaan, joskus voi olla myös kauppias, ylimielinen suhtautuminen kaikkeen, tietää asiat aina parhaiten.

- Eiku –soittajat. Oppilas, joka jääräpäisesti ottaa jonkin tietyn kohdan aina uusiksi, vaikka kehottaisin jatkamaan eteenpäin. Minun mielestä pitää osata soittaa vääristä äänistä tai muusta hässäkästä huolimatta. Väärä ääni on väärä, mutta seuraava on jo soitettava. Pienet viilaukset tehdään sitten erikseen.

- Poliisi

- Tekopyhät sukulaiset. Epärehellisyys käy nyppimään.