20.5.05

Se on nähty

Pää kääntyy jälleen. Ei vielä aivan entisen veroisesti, mutta melkein. Äkilliset liikkeet edelleen vihlovat, mutta niitä ei parane tehdä. Siunattuja olkootten lihasrelaksantit.

***
Minä ja muu perhe näimme eilen Star Wars III: Sithin koston. Viihdyin kovasti elokuvaa katsoessani, vaivaannuin ainoastaan muutamassa kohdassa. Sanoisin, että tämä oli paras noista kolmesta uudesta. Koska en ole mikään star wars -puristi, annan tähtiäkin reilusti neljä.

***
Tarkennettakoon tässä vaiheessa, että yksi tähti tulee vain ja ainoastaan Taivaankulkijan silmäpussien vuoksi. Olen heikkona niihin.
Parhaat silmäpussit:
1. Tobey
2. Robert Downey Jr.
3. Taivaankulkija

***
Elokuvateatteri ei ollut täysi. Hassua, sillä Episodi I:stä katsoin Tampereen Plevnan täpötäydessä teatterissa. Silloisessa ensi-illassa näkyi jopa erilaisiin asuihin pukeutuneita faneja. Tunnelma oli odottava ja jännittynyt.

Toisaalta, ensimmäisen episodin jälkeinen pettymys tuntui kovin karvaalta. Kakkosta en jaksanut katsoa kuin kerran. Senkin kiemurrellen.

Eilinen olo oli kuin mikä tahansa elokuvaa katsomaan mennessä. Ensi-iltatunnelmasta ei ollut tietoakaan, eikä kukaan ollut pukeutunut jedikaapuihin. (Olisi ollut aika hassua, jos jollakulla olisi ollut vaikka se kuuluisa kypärä päässään..) Koska tällä kertaa odotuksia ei ollut nimeksikään, ei niitä voinut myöskään muuta kuin ylittää.

4 Comments:

Blogger Inka said...

Olenkin miettinyt, että miksi Tobey? Mikä ihme siinä miehessä on? Nyt, kun tarkemmin ajattelen, niin varmaan ne silmäpussit ovat juuri se juttu, joka tekee Tobeysta Tobeyn.

9:19 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Fakta: Minulla on maailman seksikäimmät silmäpussit. Siksi olenkin Tuuban lover, eikä kukkaan muu. Se ei vaan muistanut sitä.
- Mies.

4:52 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Näin tenttisalissa Ilkan, antoi leffalle kaksi tähteä. Kaverinsa olivat kuulema jonottaneet viisi päivää(!) ensi-iltalippuja Ilkankin puolesta. Tämänkertaisesta pukeutumiskoodista en tiedä.

11:44 ip.  
Blogger Tuuba said...

Miehelle: muistin toki, oma ryppysilmäni!

Ja M: Kannattaa asua pohjoisessa; eipä ole ihmisiä liikaa. Sitä paitsi Ilkka on puristi, toisin kuin minä.

10:24 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home