22.4.05

Päivitystä

Katselin eilen South Park- piirretyistä pari jaksoa, joita ystävämme on äänittänyt vuonna 2000. Ajoitus varmistui mainoksista.

Tyttäreni totesi mainoksia katsoessaan, että "onpas mukava katsoa kivikautisia mainoksia!" Minun silmääni ne näyttivät melko lailla uusilta, vaikkakin Kodakin filmimainos tuntui hivenen ajastaan jälestyneeltä. En ainakaan muista nähneeni filmejä mainostettavan enää vuosiin.

Mainos ei herättänyt halua rynnätä ostamaan filmiä. Sen sijaan harhaannuin harmittelemaan digikamerattomuuttamme. Olemme viimeksi ottaneet kuvia elämästämme viime syksynä. Filmejä on kehittämättä puolentoista vuoden ajalta. Muuttaisiko digikamera kuvaustahtia tiheämmäksi? Pysyisivätkö kuvat tekniikan muuttuessa siltikään järjestyksessä?

Pitäisi kai päivittää tätä arkielämää tälle vuosituhannelle. Kännykkänikin on ostettu 1999.

ps. South Parkin lempihahmoni on ehdottomasti jeesus.

1 Comments:

Blogger Inka said...

Minä ostin ensimmäisen puhelimeni vuonna 1997. Se toimii vielä aivan täysin, vaikka kooltaan se on mauton ja vanhanaikainen. Siksi sitä ei voi käyttää. Mutta kaikesta huolimatta se on kestänyt ihmeellisesti kokemansa kolhut: kipsivellin kovettamat näppäimet, tärpättiroiskeet, veden, lumen, pakkasen, päälle astumiset, putoamiset...Nykyajan puhelimet ovat heikkoja. Tätä nykyistä edellinen puhelimeni kesti vuoden. Ei sitä edes kohdeltu kaltoin. Se vain päätti hiljentyä Parthenonin portailla.

Niin, pointti oli siis se, että kannattaneeko vaihtaa toimivaa puhelinta kuitenkaan uuteen.

4:27 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home