3.1.04

Uuden Vuoden kunniaksi

Miinukset:

1. Tipattoman tammikuun mainostaminen käy hermoille. En ole koskaan ymmärtänyt sitä. Tipaton tammikuu on muodostunut ihme käsitteeksi. On ilmeisesti normaalia, että ihminen juo kohtuuttomasti eikä hänellä ole minkäänlaista itsekuria ja siksi avuksi otetaan mainoskampanja. Se jatkaa nurinkurista ajatusta: "Kun nyt sinnittelet kuukauden raittiina, niin johan maistuu helmikuussa."Oma vikani kai, kun en voi sulkea korviani sen toitottamiselta. Minä juon tammikuussa, jos huvittaa.

2. Joulukoristeiden kerääminen pois on aina jotenkin surullinen tapahtuma. Siihen on vielä muutama päivä aikaa, onneksi.

3. Kevään opintojen suunnitteleminen on työlästä. Tenttipäiviä on vain rajallinen määrä ja jokaiselle kerralla olisi hyvä tehdä tentti. Mutta aloittaako Barrettin vai Bennettin tankkaaminen? Kuinka paljon varaan aikaa taas esseiden kirjoittamiseen? Niin, taidehistorian opponointi on vielä edessä ja todennäköisesti jo sovittu päivämäärä muuttuu. Mihin? Se ei ole minusta kiinni...Ja taas mennään, aikataulu uusiksi.

Plussat:

1. Nyt alan innoissani odottamaan kevättä ja kesää. Kesällä odotan talvea ja talvella kesää, mutta juuri siksi vaihtuvat vuodenajat ovat loistava keksintö.

2. Edessä on hienoja hiihtosäitä. Ja kesä.

3. Minun ei tarvitse hurskastella Uuden Vuoden lupauksilla.