31.7.07

Kirjoitusyritys

Eilen lomalta töihin palatessa kyseltiin, että oliko rentouttavaa ja mukavaa, ja tuliko ladattua akut tulevaa talvea varten. Siis mitkä ihmeen akut? Olisikin olemassa jotkut irroitettavat patterit, jotka voisi irroittaa ja pistää laturiin viikoksi. Mutta ei, ensimmäisen lomaviikon olin täysin kiinni työajatuksissa, vaikka yritin irrottautua ties millä keinoin. Toisen ruhtinaallisen lomaviikon olin perheen kanssa lomareissulla, mikä sinänsä oli varsin mukava, mutta enpä huomannut ladanneeni niitä ns. akkuja missään vaiheessa.
***
Kesälomani lyhykäisyydessään koostui seuraavista asioista:
Loma alkoi sukujuhlilla, jatkui veljenpoikien leikkihuoneen maalausapuna olemisena, ja ensimmäisen viikonlopun kunniaksi kävin katsomassa Sodankylässä Harry Potter ja Feeniksin kilta -elokuvan tyttäreni kanssa. Ensimmäisen varsinaisen lomaviikon alussa tein pitkiä kävelylenkkejä The Cinematic Orchestran kanssa. Lisäksi siivosin kaappeja ja järjestelin raha-asioita (lähinnä opintolainaan liittyen). Siinä sivussa yritin saada ajatuksiani tulevaisuuden suhteen jollekin tolalle, huomasin epäonnistuvani siinä ja päädyin hakemaan kirjoista apua.
Toisena viikonloppuna lähdimme reissuun. Aloitimme Rukalta, jossa vietimme appiukon kuusikymppisiä kiertämällä Pienen Karhunkierroksen. Sieltä jatkoimme Tampereelle. Tapasimme pitkästä aikaa ystäviä, mikä oli todella mukavaa. Kävin asuntomessuilla Hämeenlinnassa ihmettelemässä jälleen kerran, tällä kertaa lähinnä ihmisiä. Ihmetystä herätti myös (Bad)Ideapark Lempäälässä, mutta ei siitä sen enempää. Loppuviikon lusmusimme vielä Oulussa, viikonlopuksi tulimme Rovaniemelle, jossa vietettiin viimeistä kertaa Down By The Kemijoki -festaria.

En grillannut kertaakaan, kävin kerran juomassa yhden oluen terassilla, en ole makoillut rannalla tänäkään kesänä, enkä ole saanut yhtään sääskenpistoa tällekään vuodelle.