5.3.06

Suunnitelma

Sain sähköpostilla tällaisen. Olen niin taikauskoinen, että en uskaltanut udella kohtaloani. En edes leikilläni, vaikka ajattelenkin toisinaan kuolemaa enemmän tai vähemmän. Mutta sitten kun se tulee, niin toivoisin sen olevan vain yllätyksellinen ja kertaluonteinen mälläys. Ei kitumista ja kuihtumista.

3 Comments:

Blogger Tuuba said...

Tein testin. Elän 82-vuotiaaksi, 56 % todennäköisyydellä. Ilmeisesti prosenttilukua pitäisi saada nostettua, ikää ei niinkään. Alan ehkä suhtautua elämään vähemmän negatiivisesti sitten vähän isompana.

Minulla on näköjään nykyään tapana kirjoittaa jotain ja deletoida kirjoitus lähes välittömästi. Olen kai jotain uutta bloggaajasukupolvea; en jätäkään itsestäni jälkeä tuleville sukupolville :)

10:28 ip.  
Blogger Inka said...

Älä nyt niin tarmokkaasti deletoi, kun minäkään en ehdi lukea sinun tekstejä:)

Tuosta eliniästä...Voisin tietysti hankkia varmistusta siitä elänkö lähes 100-vuotiaaksi, kuten puolet suvusta vai kuolenko jo alle viisikymppisenä...kuten puolet suvusta...

9:47 ap.  
Blogger Mauri said...

Minäkin tein testin. Sain aika lupaavan tuloksen, kuten "tuuba"kin. Ehkäpä elän yli 80-vuotiaaksi. Ja mikäs siinä, jos täytettä elämässä riittää. Se kai on pääasia.
Mahtavia nuo Hieronymus Boschin kuvat. Jos hän eläisi nykyään, monet varmaan epäilisivät hänen käyttävän joitain piristeitä maalatessaan. Suorastaan henkeäsalpaavia maalauksia.

2:59 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home