16.6.05

Eläköön yksinkertaisuus!

Tänään tajusin, että elämä on paljon helpompaa hame päällä ja kukkasella viimeistelty lettikampaus päässä. Kohteliaisuuksiin tottumaton menee hämilleen, vaikka kyllä tällaiseen voisi tottua. Siis siihen, että pankkiautomaatille ei tarvitse jonottaa, koska pääsee koko jonon ohi.Oveakaan ei tarvitse itse avata. Suojatiellä puolestaan autot pysähtyvät jo hyvissä ajoin, vaikka olisivat ehtineet jatkaa matkaansa kiirehtimättä ja välittämättä kurjista pyöräilijöistä. Eikä tähän kaikkeen tarvittu edes vaaleaa tukkaa.

Tyytyväisyys pieniin ja yksinkertaisiin asioihin taitaa olla järkevämpää, kuin jatkuva asioiden monimutkaistaminen siksi, että ne kuulostaisivat hienommilta ja arvokkaammilta. Oma yksinkertaisuuteni muuttui todeksi viimeistään silloin, kun suosikki tv-sarjani sivustoilla tutustuin tähän mielettömän hauskaan peliin.

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

4:09 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Näköjään mörkkiydestään kuuluisa Oulu alkaa muuttua. Ei mustia vaatteita, ei Kauko Röyhkää. Kohta varmaan Paska kaupunni -seinätöhrykin peitetään. IT-rahako turmeli angstin pääkaupungin?

4:14 ip.  
Blogger Mackan said...

Paska kaupunni on peitetty jo monesti. Näin olen kuullut.

4:33 ip.  
Blogger Inka said...

Ja aina teksti ilmestyy uudestaan. Nyt siinä taitaa olla lisättynä myös viittaus juhlavuoteen.

10:06 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home