12.6.05

Vastaus

Nyt tuli paineita. J heitti haasteen "Tuuban tytöille". Inka (joka on se musiikki-ihminen täällä) lienee kaukana maailmalla, eli hän vastannee myöhemmin.

Idea oli siis ymmärtääkseni kirjata ylös kappaleita, joita on kuunnellut viime aikoina. Pääasialliset musiikkilähteeni ovat olleet MTV aamuisin, radio silloin kun ajan autoa ja cd-soitin kotona.
Tätä löytyy:
1. Kent. Se hittibiisi, jossa mies astelee Las Vegasissa ja voittaa jotain. Tai en ole ihan varma voittamisesta, koska en näe koskaan videota loppuun, kun pitää jo lähteä.
2. John Legend: Ordinary people. Olen kuunnellut myös koko levyä vähän matkaa alusta. Hivenen liian koukeroista makuuni, mutta kyllä on lahjakas ja musikaalinen henkilö hän.
3. Zen Café: Uudenvuodenpäivä. Ensimmäinen kappale uudelta Laiska, tyhmä ja saamaton - levyltä. Lainassa kirjastossa, kuten myös edellinen.
4. The White Stripesin uusin levy Get Behind Me Satan. Tai no, en ole vielä ehtinyt kunnolla kuunnella muuta kuin muutaman kappaleen. Hyvää kamaa, ostan heti kun pikkaisen tästä vaurastun.
5. Radiossa on soitettu sitten Teräsbetonia. En ole aivan varma pidänkö siitä, mutta en ainakaan vaihda kanavaa sen soidessa. Mikä on hyvä merkki. Kai.

Heitän haasteen eteenpäin Klasarin Mikaelille. Hän näyttää kuuntelevan paljon musiikkia. Niin ne jotkut jaksaa ja ehtii.

1 Comments:

Blogger Mikael said...

Vastaan samalla tavalla kuin Lauralle:

Moi Tuuba! Eiköhän Klasarin top-6 selviä lukemalla Klasaria;) Muut suosikit löytyvät muualta - tiedät kyllä mistä. Oma listasi on kyllä aivan näköisesi!Ainoastaan Teräsbetoni ihmetyttää. - Mikael

9:45 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home