15.6.05

Vastaus haasteeseen

Kotona taas. Kesä oli tullut tänne sillä aikaa, kun minä kärvistelin sateessa itäeuroopalaisella kaupunkifestivaalilla ja yritin parhaani mukaan soittaa sormet kohmeessa. Siksi eilinen hellepäivä täytyi käyttää tarkkaan hyödyksi. Täytyi ehtiä rannalle ja ystävän kanssa jäätelölle kaupunkiin. Kaikkia kesäjuttuja ei ehdi yhdessä päivässä. Piti valita vain muutama. Ja kylmä jäätelöhän oli hyvää, tietysti. Sain myös käyttää uusia hienoja kesäsandaaleja, joissa sääret ovat kuin Ipaneman tytöillä. Niille kengille ei olekaan kovin paljon käyttöä tavallisessa kesäsäässä. Kenkien ansiosta otin ystäväni paraatihevos -kommentin vain kohteliaisuutena, vaikka muutoin suhdaudun hevosvertauksiin hieman varauksella.

Arjen rytmiin palaaminen on aina työlästä. Ajatukset ovat vielä jossain muualla, vaikka itse olenkin jo näennäisesti tavallisten asioiden kimpussa. Blogimaailmakin on jättänyt haasteen laatia biisilistaa. Yritetäänpäs.

  1. Viime aikoina olen enimmäkseen kuullut itäistä rokkia ja poppia, joissa biisien nimet sisältävät ihan liikaa ja liian monenlaisia konsonantteja. Niitä samoja biisejä kuulin paikallisessa rokkiluolassa, jossa cover-bändi nostatti tunnelman kattoon. Siinä sai näin pieni tyttönen pelätä itsensä ja tuoppinsa edestä, kun raavaat miehet hyppäsivät korskeasti pöydille moshaamaan.
  2. Useimmiten taustahälynä soi radio ja jostain syystä Faith No Moren Epic saa kääntämään äänenvoimakkuutta isommalle.
  3. Omavaltaisina biisivalintoina ovat olleet Viikatteen Vesi jota pelkäät ja Autuaat sekä Hellacoptersin By the Grace of God ja Children of Bodomin melkein mikä tahansa.
  4. Lisäksi eniten soitettuna on pysynyt Ville Leinonen & Valumon Valloittaja
  5. Iron Maiden -fanin ystävänä kuulen kyseistä bändiä liian usein, vaikka olenkin välillä oppinut jopa pitämään siitä.