5.1.05

Kallis elämä

Hiljaista on. Ja ihanan kallista. Hiljaista siksi, ettei varsinaisesti ole mitään sanottavaa. Toisinaan sitä vain on enemmän. Tai olisi kai sanottavaa, mutta en osaa juuri nyt muotoilla asioita siten, että sanomisessa olisi mitään järkeä...Nyt menee hankalaksi. Hiljaisuus jatkuu vielä muutaman päivän. Lähden Helsinkiin. Käsi ylös, jos joku välttämättä haluaa tavata minut siellä. Hyvä. Ei kukaan.

Kallistakin tämä elämä on. VR on nostanut lippujen hintoja, joten matka syrjäseudulle tekee ison loven myös opiskelijan rahamassiin. Toisekseen, olen hukannut parin kymmenen euron korvatulpat ja luultavasti samalle reissulle on jäänyt kymmenen euron huulikiilto. Uudet korvatulpat on hankittu ja nyt niistä täytyy pitää parempaa huolta, eikä viskellä niitä pitkin tanhuvia. Korvatulppia täytyy varjella myös kissoilta. Ties vaikka ne hukkaantuneet ovat päätyneetkin kissojen uhreiksi. Huulikiilteen katoaminen on vielä selittämätön.
***
Tuuballe kiitos eilisestä!

1 Comments:

Blogger Tuuba said...

Täällä pohjoisessa on tunnetusti tapana käväistä aina silloin tällöin muutaman sadan kilometrin päässä kahvilla ystävien kanssa. Ja mitäpä sitä ei tekisi nähdäkseen heimotovereita.

Seuraavalla kerralla vodkaa mukaan! Ilmoittelen varmoista päivistä. :)

12:34 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home