30.12.04

Elämän tasaisuus

Onnellinen euforia ja tuskainen ahdistus. Tällä kertaa onnellisuus on päällimmäisenä. Tuntuu siltä, että tavalliset arjen asiat ovat vain paha välttämättömyys. Haluaisin jättää ne omaan arvoonsa ja itse käpertyä tähän mukavaan olotilaan.Toisinaan toivoisin,että elämä olisi vain tasaista. Ei huippuja eikä notkahduksia. Siis sellaista, jota pidän tylsänä. Aamulla heräisin, toimittaisin oman lokeroni tehtävät, söisin päivällisen, katsoisin iltauutiset ja menisin nukkumaan. Seksiä harrastaisin vain muutaman kerran vuodessa. Niin, ja olisin tietysti tyytyväinen osaani. Mutta minkä sille voi, että olen ihminen, joka tekee kaikesta numeron. On vain ääripäitä.

Ehkä toivomus tasaisesta elämästä on sittenkin liioiteltu. Näin tarkemmin ajateltuna. En haluaisi elää vain puolittain, tuntea ja tehdä vain vähän. Puolittaisten asioiden tekeminen on pidemmän päälle kuluttavaa. Varsinkin kun tietää, että ne voisivat olla toisin.
***
Tätä täytyy miettiä.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kuulostaa tutulta, niin tutulta. Jos löytyy ratkaisu niin kerro se minullekin. Lääkärin antamia reseptillisiä ratkaisuja en enää ota huomioon ;)

10:56 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home