13.12.04

Missä vika?

Kun siivoaa, niin erehtyy luulemaan tuloksen olevan jotenkin pysyvää. Ei siinä mitään, mutta miten selitetään se, että jo puoli tuntia siivouksen jälkeen kaikki on ennallaan. Siis sekaisin. Siivoustuloksen pysyvyyden, edes jonkinasteinen, säilyminen on taattu vain, jos on tulossa vieraita. Silloin laitan itseni ulos siivotusta asunnosta tai istun korkeintaan sohvalla. Vain reunalla, liikkumatta. Odotan hiljaa niin kauan, että vieraat tulevat.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Minusta siivoaminen on siksi jaloin taidemuoto, ettei se tuota mitään konkreettista eikä pysyvää. Vain hetkellisen järjestyksen, jonka maailman turbulenssi pian tuhoaa. On hienoa tehdä jotain niin katoavaa.

5:46 ip.  
Blogger Tuuba said...

Tänään olen lähinnä vain siivonnut. Tai oikeammin siirrellyt sijoiltaan nyrjähtäneitä esineitä omille paikoilleen. Tuota jos tekee taukoamatta päivän, siis aamusta iltaan, kyllä pysyvät tavarat paikoillansa.

No, tulin juuri kotiin oltuani reilun tunnin poissa. Koti on kaaoksen vallassa. Käyn tästä kaksin käsin järjestelemään. Siitä tulee hyvä mieli ainakin hetkeksi.

6:57 ip.  
Blogger Inka said...

Eräs ystäväni ei ole kai koskaan jättänyt tavaroitaan lojumaan tai päästänyt pölyä kertymään mihinkään. Hänen asuntonsa on aina putipuhdas ja järjestyksessä. Muistan, kuinka lapsena kävin hänen kotona ja jo silloin huoneensa oli aina niin siisti, ettei siellä uskaltanut tehdä mitään.

7:29 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home