19.11.04

Viikkosaldo

Näin perjantaina on hyvä tarkastella, mitä asioita aioin tehdä tämän viikon arkipäivinä ja mitä sitten kuitenkin tein (postaus 15.11).

- Lennyä on tullut kuunneltua lukemattomia kertoja. Kuuntelinpa myös Mobyn levyn, Animal Rights (1996), muutamaan kertaan.

- Olen askarrellut joulukortteja, mutta vain kuusi (6) kappaletta. Ne eivät tietystikään riitä kattamaan laajaa ystäväpiiriäni, joten lisää on jaksettava tehdä.

- Olen tehnyt sopuratkaisun itseni kanssa tulevien keikkojen suhteen. Sahara Hotnights, CMX ja 69 Eyes. Siinäpä tiukka trio. Tilanne ratkesi kuitenkin Sahara Hotnightsin hyväksi sillä, että se on Sahara Hotnights. Kaikkea ei voi saada... Joko mainitsin, että menen Sahara Hotnightsin keikalle. Olkaatten kateellisia. Edes joku...

- Tuubaa en ole vielä tavannut, mutta siihen menee enää muutamia tunteja ja se asia korjaantuu.

Viikkotavoitteeni on kutakuinkin saavutettu. Pitääkin tästä lähin tehdä vain vähäisiä tavoitteita, että loppuviikosta ei tarvitse tuntea ahdistusta. Sellaisia tavoitteita, joihin yksikertainen ihminen kykenee. Siinä äidinisän suosikkilauseessa taitaa olla perää: ”Ei voi kauhalla vaatia, jos on vain lusikalla annettu.”

(Mutta nyt hop hop liikettä Inka! Vielä on tehtävää ennen junamatkaa. On pakattava ja tiskattava. Lisäksi harjattava, puunattava, paijattava ja ruokittava karvapojat.)