31.3.04

Pieniä palasia ja jälleen tunnustus (liekö jo osa IV)

Dominick Arduinin etsinnät jatkuvat. Toivon totisesti, että hänet löydettäisiin. Onhan pohjoisnavan valloittaminen yksin hurja juttu, mutta jokaisella on oikeus unelmiinsa.
***
Viime sunnuntai oli Marianpäivä. Minun kastepäivä. Ei edes kevään suurin juhlapäivä taannut minulle ikipositiivista elämänasennetta. No, silloin oli kuulema ollut vetinen ja harmaa nuoskakeli...
***
Irlantilaiset kielsivät julkisissa tiloissa tupakoinnin. Yhdyn kolminkertaiseen huraa –huutoon! Kunpa Suomessakin ymmärrettäisiin jotain tuon asian päältä. Täällä kaikki tupruttelijat kokevat olevansa syrjittyjä ja heiltä viedään ihmisoikeudet, jos lailla yritetään siistiä ympäristöä. Mikäpä siinä, jos sätkä maistuu, mutta ei tarvitsisi kirveltää suuren tupakoimattoman enemmistön silmiä. Minun edellinen varsinainen tupakkakertani taisi olla seitsemän vuotta sitten. Tosin viime kesänä ystäväni polttaribileissä vedin henkoset ja se maistui juuri niin ikävältä kuin muistelin.
***
Sitten otsikossa lupaamani tunnustus. Kuuntelen kuntosalilla omaa musiikkia. Olen laatimassa ”Inkan kuntosali topteniä”. Tällä hetkellä siinä on vasta muutamia voittamamattomia tsemppikappaleita.

Knight Rider Theme: Tämä saa reippaalle mielelle. Saavat kanssakuntoilijat ihmetellä, miksi virnuilen yksinäni.
Guns`n Roses: Welcome to the Jungle: No, tämä kelpaa minulle aina vaan.
Survivor: Eye of tiger: Tämä on se tunnustukseni. Niin kliseinen punttisbiisi, mutta toimii. Onneksi kukaan ei kuule, mitä korvanapeissani soittelen...
System of a Down: Science: Lyhyt ja ytimekäs

Listan laadinta on vielä kesken. Käytännössä jyvät erottuvat akanoista ja selviää, mitkä päätyvät listalle.
***
Päivän levy on Lemonatorin Grandpop.