23.2.04

"Käytä tuo vimma siivoamiseen, mutta älä riko paikkoja"

.. totesi mieheni töihin lähtiessään.

V-käyrä lähti nousuun eilen iltapäivällä. Tänä aamuna erittäin huonosti nukutun yön jälkeen se jatkoi nousuaan ekspotentiaalisesti. Tällä hetkellä pysyn juuri ja juuri nahoissani, ja koska kotona ei ole ketään, käytän tätä suunnatonta negatiivista energiaa raivoamisen sijaan siivoamiseen. Tässä mielentilassa siivoaminen kasvattaa ketutusta edelleen; imurointi v-tuttaa, pyykkäys v-tuttaa, pölyjen pyyhintä v-tuttaa ja wc:n siivous se vasta v-tuttaakin.
***

Riehuin äsken imurin kanssa tehokkaasti viisitoista minuuttia. Hinkutin parkettia vanhalla suuttimella oikein olan takaa, siirsin sohvaakin. Hetken kuluttua huomasin parkettiimme tulleen monta yli kaksikymmentäsenttistä naarmua. Voi _____.
***

Mitä vielä? Kaikissa villapaidoissani on kyynärpäissä reikä. Rahat on loppu. Pakkanen kiristyi yöllä kaksikymmentäviisi astetta ja naapuri näyttää lapsille huonoa esimerkkiä pipotta käyskentelemällä. Afganistanilaislapsia on kadonnut ties mihin elinkauppoihin. Ja mitä v-ttua ne israelilaiset sitä aitaa kyhää siellä palestiinalaisalueille?
***

Pyydän nöyrimmästi lukijoiltani anteeksi lapsellista purkaustani. Tästä ei voi päivä enää muuta kuin parantua.