5.1.06

Valintoja

Jos satunnaisesti valitsee blogeista uutta lueskeltavaa, niin millä perusteella päättää klikata juuri sitä tiettyä linkkiä? Ei esimerkiksi sitä toista? Tai miksi joskus käy niin, että on klikkaamassa yhtä mutta viime hetkellä vaihtaakin toiseen? Toisinaan taas on katsellut useampaan kertaan jotain blogiotsikkoa ja miettinyt, mitä se sisältää, mutta eipä vain koskaan tule ottaneeksi selvää.

Se siitä. Oikeasti aioin kirjoittaa unista. Taas. Viime öinä olen asunut Floridassa, häätänyt esihistoriallisilta liskoilta näyttäviä alligaattoreita olohuoneesta, ihmetellyt, kuinka hyvä ystäväni on kertonut olevansa kreikkalainen jumala, olen myös laulanut ovesta sisään pyrkineelle gorillalle Elvistä ja Sinatraa, että se vanha kiinalaisnainen saisi houkuteltua gorillan toisaalle...Ja mitä kaikkea muuta siellä päässä onkaan ollut. Tänä aamunakin olisin halunnut jatkaa oikein miellyttävää untani, mutta kissat olivat sitä mieltä, että ei. Kissat saivat ruokaa, mutta minä en enää tavoittanut kesken jäänyttä untani.

Unet ovat olleet niin hilpeitä, onnellisia, vauhdikkaita ja jännittäviä, että tähän voi pian turtua. Näyttäisi nyt edes yhden kunnon kauhupätkän väliin...