5.1.06

Valintoja 2

Olen äänestänyt. Valinta oli helppo. Tai eihän sitä tarvinnut tehdä ollenkaan. Tiesin, ketä äänestän. Olen tiennyt jo pitkään.

Tänään oppilas kertoi, että huomenna on pyhäpäivä, loppiainen. Joo, niinpä on. Hyvä, että minäkin sain siitä muistutuksen. Kauppaan siis. Jääkaappi on ammottanut tyhjyyttään ja muukin syötäväksi kelpaava aines on ollut vähissä koko viikon. Kun ruoka ei ole maistunut, niin olen huolehtinut enimmäkseen vain kissojen evästyksen.

Jos siis presidentin äänestäminen oli helppoa, ostoksien teko ei. Minulla ei ollut mitään käsitystä siitä, mitä olisin koriin halunnut kerätä tai mitä huvittaisi edes syödä. Tuskanhiki otsalla rahjustin hyllyltä toiselle ja kumarruin yhden kylmäaltaankin ylle, vaikka en aikonut sieltä mitään ottaa. Tunsin kai olevani sosiaalisesti hyväksytympi ja parempi, kun tein kuten muutkin naiset. Ostokset:Kissanruokaa, Pepsi Maxia, basmatiriisiä, aurinkokuivattuja tomaatteja, kurkku, appelsiinimehua ja ruisleipä.

Kotona tuumin, että olisihan sitä lauantaihin asti pärjännyt ilman näitäkin. WC-paperi unohtui ostaa ja se vähän huolettaa...