7.11.05

Talvi tuli, talvi meni, talvi tuli ...

.. ja mikäli ennusteet pitävät paikkaansa, talvi jälleen myös menee loppuviikosta.

Suunnittelin työhuoneeseen Lundian hyllyn. Hinnaksi tuli sellaiset vaatimattomat 1491 euroa. Ehkäpä sittenkin ostan yhden hyllykiinnikkeen kerrallaan seuraavan kymmenen vuoden ajan. Pitkäjännitteisyys palkitaan sitten joskus kokonaisella hyllyllä.

***
Ihmeesti on riittänyt energiaa, vaikka iltapäivällä on varsin hämärää jo ennen neljää. Eilen rentouduin siivoamalla ja katsomalla elokuvia, sitä edellisenä päivänä olin riekkunut kulttuuririennoissa koko päivän -kirjaimellisesti- kello yhdeksästä kahteenkymmeneenkolmeen. Yhden päivän aikana tutustuin kahteen uuteen ihmiseen, nautin punaviiniä ja suklaata hyvässä seurassa ja sain kehuja aktiivisuudesta. Kaikesta tästä johtuu, että hetkittäin tuntuu kuin eläisin jonkun toisen elämää. Sellaisen joka viihtyy ihmisten parissa, nauttii kirjallisuudesta, musiikista ja hyvästä ruoasta.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

4:05 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Äh, säästä vaiva ja osta jotain kivaa *nyt*!

(Jos pihistät hyllyä pikkuhiljaa, valmiina se on jo vanhentunut ja ummehtunut.)

Laura

9:04 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Sellaisen, joka elää ja ei elä. On hetkessä ja ei ole.. Jos on kuvia, katsoo myöhemmin ja tajuaa, että tuonkin minä koin, vaan en silloin tajunnut. Sellaisen, joka on läsnä, mutta ei ole. Nauraa ja puhuu, on keskipiste, vaikka on vähemmän läsnä kuin kukaan muu. Sellaisen, joka joskus uskoo nauttivansa kaikesta, mutta ymmärtää huijaavansa itseään yhtä hyvin kuin kaikkia muitakin.

9:55 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home