14.11.05

Näyttelyvieraiden peniskateutta

Illalla otin pakastimesta marjoja sulamaan. Otin mustikoita, puolukoita ja mansikoita. Puolukoita näytti olevan eniten, mansikoita vähiten. Lisäksi laitoin vähän sokeria. Sekoitin ne kulhossa. Olisin halunnut noukkia ne mansikat ensimmäisenä.

Siinä istuin sohvalla marjakupin kanssa. Näppäilin itseni kaukosäätimellä kanavalta toiselle, kun sattumalta päädyin katsomaan Idolsia. Olinhan vetää hernettä nenään tai vähintään puolukat keuhkoihin, kun kuulin jonkun hoilottavan kunnottomasti ”I was made for...”. Ehdokas Kuka Lie lauloi ja hypehti lavalla kuin hankisääski. Onhan toki niin, että tässä vaiheessa Idolsia kaikki ovat hyviä laulamaan. Oikein huonoa ei enää joukossa ole. Mutta silti...

***
Kuulin, että muuan harrastajamaalareiden taidenäyttely oli pannut näytteille taulun, jossa on alaston mies edestä kuvattuna. Herkkäsieluisista kaupunkilaisista osa oli poistunut jo avajaistilaisuudesta. Niin olivat järkyttyneet. Sittemmin maalaus poistettiin ja tilalle on tuotu kuva alastomasta naisesta. (Ja mikähän tässä oli parannus tilanteeseen...?) Suunnittelin jo vuokraavani tilan omaa näyttelyä varten, joka tulee olemaan pelkkää kikkeliä täynnä. Sellaisia jättimäisen suuria öljymaalauksia, värikylläisiä ja moderneja tutkielmia peniksistä. Jos maksan tilavuokran ihan itse, omalla rahalla niin kulttuuri-ihmiset joutuvat pitämään kuvat seinällä sovitun ajan. Kaikkia ei pidä miellyttää. Ei etenkään niitä kukkahattutätejä.

(Taidan tarvita malleja, etten joudu maalaamaan omasta päästä, koska silloin tulee vain sellaisia hengettömiä standardikuvia.)

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Ilmoittele kun tarvitset mallia! p.s. Oletko sinkku?

9:05 ap.  
Blogger tp said...

tihihiii... juuri perjantaina oli nayttelyn avajaiset jossa oma tyoni oli seinan taydelta maailman kuuluisinta suihinottoa mukaillen ja kukkoa loytyi noin metrin mitalta. 'taide' rok.

4:37 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home