23.8.05

Joutilas aamu, joka muuttui touhukkaaksi

Kaikki alkoi viattomalla aamukahvittelulla ja vanhan lehden selailulla. Tänne susirajan taakse Etelä-Suomen Sanomat tulevat vasta tuossa puolenpäivän aikaan.

Perheen pää lähti töihin, toinen kouluun. Join kahvin loppuun ja ajattelin siivota keittiön. Sitä ennen asettelin taustamusiikiksi Crosby, Stills, Nash & Youngin Déja vu - levyn, koska siinä on kuulemma hienot stemmat. Niitähän piti jäädä sitten kuuntelemaan, eikä siivoamista tullut mitään. Mokomat hipit! Saattoivat ajatukseni harhaan ja pelkällä musiikilla saivat epäilemaan koko siivoamisen mielekkyyttä. Teki mieli jopa jättää suihkussa käynti väliin, koska henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminenkaan ei ole kovin hippiä tai rokkia.

Kappale yhdeksän, Country Girl kuulosti hyvältä. Ehkä kuuntelen levyn vielä joskus uudelleen.

Touhukkaaksi aamu muuttui vasta sen jälkeen kun sain musiikin pois häiritsemästä. On erikseen olemassa siivousmusiikkia, jota en sitten enää tähän hätään löytänyt, ja ajattelin, että jää kohta imurointikin tekemättä jos vielä jotain erehdyn levylautaselle poimimaan. Siksipä tartuin luutuun ja huis! lähtivät murut ja tahrat keittiöstä. Ja noin vaan vroom! imuroin kodinkin tuosta noin vaan. Kyllä nyt on taas niin siistiä. Siitäs saitte, hipit.

1 Comments:

Blogger Inka said...

Olemme harrastaneet keittösiivousta ja imurointia ilmeisesti samaan aikaan. Minulla ei ollut musiikki, mutta huusin isolla äänellä, että "Perkele". Kissa tunki itsensä laatikkoon, joka oli täynnä lasipurkkeja. Kaatoi koko satsin lattialle.

12:57 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home