20.4.04

Tiistaina

Sain postissa mainoskirjeen Painonvartijoilta. Se oli oikein nimellä ja täsmällisellä osoitteella varustettu värikäs ostokehoitus. Pitäisi kuulema liittyä heidän järjestämälle kirjekurssille. Painonvartijat taitavat olla varsinaisia vartijoita. Ehkä heillä on jopa agentteja soluttautuneena meidän tietämättömien ja kurjien leivänpurijoiden joukkoon. Tietääkseni en ole ollut missään tekemisissä koko puljun kanssa, vaikka pienimuotoisissa yksityiskeskusteluissa olen joskus maininnut parin kilon laihduttamisesta. No, lähettivät sitten kirjeen.

Täytyy tästä lähin pitää pienempää suuta esimerkiksi tatuointeihin liittyvissä suunnitelmissani. Saattaa olla, että jonain yönä herään, kun peffaani tikataan jotain kammottavaa bändilogoa!
***
Tänään kaksi kissojen leikkihiirtä joutui imuriin. Ikävä loppu.
***
Enpä tiedä miksi olen suhtautunut Norah Jonesin musiikkiin ennakkoluuloisesti. Tarkemmin kuunneltuna se ei ole ollenkaan hassumpaa.
***
Sain aamulla kuulla jälleen yhden loistavan ja estottoman sävellyksen. Nimeltään se on Duuba duuba. Harvemmin näkee, että tahdin ensimmäiselle nuotille laitetaan fermaatti, mutta mikäpä sen toisaalta estää.
***
Ruumiini on kokenut näinä kahtena päivänä lämpöshokin. Ulkona on lämmin ja sisällä viluttaa. Päässä viistää vedet silmiin kiertävän migreenin alku. Sydän hakkaa ylimääräistä kuin rakastuneella teinillä, paitsi että tämä hakkaaminen tuntuu epämiellyttävältä.

Kyllä tämä tästä. Taitaa ilma viilentyä jo huomenna. Vaikka kylmä ei minua kangista, en silti enää jaksaisi ajatella koleita ja räntää pärskyviä päiviä. Tulkoon kesä samantien.