23.12.06

Hyvät pyhät kaikille

Lähden viettämään joulua appivanhemmille. Siellä syödään kalkkunaa ja juodaan mozartskuggel-likööriä. (Itse ostin pullon lahjaksi.)
Tein vihdoin ja viimein piparitalon valmiiksi. Siitä tuli hirveähkö kauhulinna, jonka kuvan voisin taas ehkä lisätä tänne mieltänne piristämään. Mutta kun ei ole sitä digikameraa.

En ole (taaskaan) ollut ikinä näin väsynyt kuin tällä viikolla.

Nukkukaa ja syökää hyvin!

(Tuohon Arktisia asioita -haasteeseen en osaa vastata, koska väsyneet aivoni eivät jaksaneet lukea ohjeita läpi. Ja siihen saakka kun jaksoin lukea, en ymmärtänyt mitä niissä sanottiin. Ehkä joskus keväällä.)

2 Comments:

Blogger Inka said...

Eilen 15:n kilometrin automatkalla torkahdin kolme kertaa, nukuin silmät auki kahvipöydässä, olin kaikkiaan niin väsynyt, että en ymmärtänyt mistä kaikki puhuivat.Ai niin, ei tämä ollut vain eilistä. En edes muista milloin tämä alkoi.Jospa kevään tullen verenkierto taas paranee.Hyvää joulua.

8:50 ip.  
Blogger -kr47 said...

Lepuuta aivoparkojasi tiedenainen:) Ohjeet ovat monimutkaisia -varsinkin, jos kyseessä on tarina, digiboxi tai tulostimen musteloota. Vajoan pohtimaan kahden jälkimmäisen salaisuuksia joulupyhien hiljaisuuteen. Kulautan kalkkunan alas oluella ja viinillä. Alkoholinhan pitäisi kohtuudella nautittuna auttaa ongelmissa.. tai edesauttaa sortumaan venäläisiin nyrkityks.. konsteihin. Jouluja!

9:29 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home