10.5.06

Ottakaa varas kiinni

Taloyhtiöstämme on varastettu ovi.

Alakerran pyörävarastossamme oli lukollinen ovi, jota ei enää ole. Ehkä joku kyllästyi siihen ja vei piiloon? Kenties joku oli juuri sellaisen oven tarpeessa, käynyt kylässä ja todennut, että "kappas, siinäpä soppeli ovi meidän pihavajaan!" Vai oliko kyse kostosta, jota kaltoin kohdeltu vuokralainen oli jo pitkään hautonut...

Jos joku on nähnyt ihmisen kulkevan ovi kainalossa, ilmoittakaa virkavallalle viivyttelemäti. Tässähän tulee asuntovelalliselle kovin turvaton olo kun ei voi pitää suksia ja pyörää lukkojen takana. Ja siis oven myös.

5 Comments:

Blogger Inka said...

Kaikki kelpaa, mikä irti lähtee. Ja voisihan sitä ajatella, että tarpeeseen joku on oven ottanut. Eihän sitä kukaan nyt kiusallaan...Tarpeeseen kai oli sekin ottanut, joka vei isäni vaateet sairaalassa potilashuoneen kaapista. Kengät olivat jääneet, mutta kalsaritkin kelpasivat. Tälle on naurettu vuosia. Toki päällystakki oli uusi ja hieno, mutta kuka vie jonkun kalsarit!

11:26 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Tai ehkä se oli entinen asuntovelallinen joka oven vei?

9:23 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Minä osoittaisin epäilykseni henkilöön, joka on saanut taloyhtiön kieltämään tupakoinnin oven edessä. Ei halunnut silminnäkijöitä.

Palaset alkavat osua kohdalleen...

11:30 ap.  
Blogger Tuuba said...

Tässäpä olisi jollekin kätevälle salapoliisitoimistolle oiva tapaus ratkaistavaksi!

***
Inka, minne matka? Kauas maailman ääriinkö?

11:48 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Ja avataan se epäilyttävän iso ja litteä kapsäkki...

12:22 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home