15.3.06

Vielä riittää pakkasta

Keväinen aurinko on jälleen paljastanut enemmän kuin haluaisin. Pölyä ja likaa kaikkialla, itsekin näytän vetelevän viimeisiäni. Vaatteet hapertuvat päälleni, hiukset hapsottavat ja näytän muutenkin kuolleelta. Haluaisin joka vuosi ohittaa tämän yllättävän valoisuuden ja siirtyä suoraan kesään. Aurinko poraa silmiin, eikä tiedä minne ne kääntäisi. Pakotan itseni ulos joka päivä, koska on synti heittää tällaiset ainutkertaiset päivät hukkaan nuhjuamalla sisällä.

Koska vaatteista on jäljellä enää hyvin vähän, ajattelin, että ostan muutaman uuden. Jotain muuta, kuin mustaa. Ehkä tämä kevät helpottuisi sillä. Ostamalla. Kiertelin vaatekaupasta toiseen. Olin selaillut ruotsalaista muotilehteä ja katsellut siitä itseäni miellyttäviä vaatteita. Minulla oli perusteellisesti suunniteltu visio, mitä olin hakemassa. Vaan suureksi kävi pettymys. Kaupoissa on enimmäkseen tarjolla isotädin virttyneitä alushameita, villatakkeja, pitsipaitoja...Ja kaikki likaisen ruskeaan taittuvissa väreissä. Että ihanko totta olisin trendikäs tuollaisissa vetimissä? Parin tunnin kaupoissa kiertelyn jälkeen päätin pitäytyä edelleen tutussa mustassa. Kesällä voin käyttää keltaista mekkoani.
***
Jo vain, taitaa säätila tästä kääntyä taas tuttuun kylmään ja viimaan. Ainakin, jos on uskominen uutisten säämiestä. Pari päivää kun vielä jaksaa ulkoilla, hiihtää ja ilakoida talven taittumisesta, niin sitten saa olla taas rauhassa.

5 Comments:

Blogger Tuuba said...

Vaikka en olekaan pitkään aikaan kirjoittanut, pidätän oikeuden taustaväriin :) Joku neutraalimpi olisi kiva, helpottaisi myös lukemista.

(Kamalaa vaatia joltain jotain, kun en itse edes kirjoita.. Yritän ryhdistäytyä!)

9:39 ap.  
Blogger Inka said...

Joo, taustaväri on työnalla. Ei se oikein minunkaan silmää miellytä. Liika on liikaa väreissäkin:)

1:27 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Se eilinen oranssi oli hyvä! Oikeasti. No ei ainakaan niitä palloja enää, please!

1:41 ip.  
Blogger Inka said...

Pallot olivat vain tilapäinen mielenhäiriö. Ei sentään niitä:)

1:56 ip.  
Blogger Tuuba said...

En näe mitään... Olenko tullut sokeaksi? Ai, se onkin vain liian tumma tausta ;) (Ja valivali jatkuu..)

2:16 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home