2.9.04

Vain sisustusintoilijoille

Seuraava postaus sisältää värisävyjen kuvausta ja tapettijuttua. Tommia mukaellen, luulen muuten että remonttijuttuni kyllästyttävät lukijoita keskimäärin eniten.
***
Keittiöön tulee cappuccinon väriset ovet ja pähkinän väriset tasot. Eilen saamani sisustusvinkin mukaan seinistä tulee melko kermaisen vaaleat, seinälle jotain mustaa ja verhoissa on oltava luumua. Lattia on koko huoneistossa pähkinää.

Työhuoneessa jatkuu sama värilinja, yksi seinä tulee vähän tummemman ruskeaksi. Löysin tänään kaapin takaa aitoa 1950-luvun tapettia kämmenen kokoisen pläntin. Periaatteessa sama kuosi sopisi sinne edelleen. Makuuhuoneeseen tulee himmeää raitaa, toiseen makkariin hieman pirteämpää kellertävää. Jos jää rahaa, komeron ovet tulevat pronssin värisestä peilistä. Olohuoneen sävy on melko vaalea, ainakin tällä hetkellä. Punainen seinä jää tällä erää vielä odottelemaan tuloaan. Kylpyhuone on pieni, joten mitään ihme kikkailua ei sinnekään tule. Valkoiset kaakelit, tummanharmaa lattia. Vaaleanharmaat kalusteet.
***
Nyt kaikkien näiden päätösten jälkeen alkaa vähitellen helpottaa. Hartaasti suunniteltu on lähes puoleksi tehty. Onneksi appiukko ja ammattilaiset osaavat loput. Tämä olkoon tällä erää viimeinen kirjoitukseni sisustamisesta. Se on mukavaa puuhaa, mutta rajansa kaikella.
***

Myrskyn silmässä on rauhallista.