5.7.04

Leipää ja sirkushuveja

Hiphei ja kolminkertainen huraa Kreikalle! Portugalin häviö oli aivan oikein, koska olivat niin reteesti tulossa loppuotteluun. EM-turnauksen aikana myös suomalaisselostajien vähättelevä suhtautuminen Kreikan joukkuetta kohtaan alkoi nyppiä. Hahaa! Saivatpa kaikki kynsilleen!
***
Jalkapallon lisäksi eilinen teatterikäynti oli oikein virkistävä kokemus. Ulkoilmakatsomossa muutama ahnas sääski tavoitteli jatkuvasti päänahkaani, mutta se ei laimentanut Aleksis Kiven Nummisuutareiden tenhoa.

Aksu on rautaa! En ole koskaan ymmärtänyt niitä, jotka nurkuivat äidinkielenopettajalle vielä lukiossakin sitä, etteivät jaksa lukea Kiven Seitsemää veljestä.( Toki se oli pitänyt lukea jo yläasteellakin, mutta tuskin kukaan näistä nurkujista oli sitä tehnyt silloinkaan.) Muka tylsä kirja. Tottakai mikä tahansa kirja on tylsä, jos sitä ei lue!
***
Viimeisen kahden viikon turhin probleemi: Miten voi ajaa polkupyörää, jos on pukeutunut hameeseen? Ilman, että liepeet menevät pinnojen väliin tai että hame hilautuu matkan edetessä vyöksi vyötärölle?